Interviews met onze producenten


 

Pineau Bertrand

Complex, rond en heerlijk. De Pineau Bertrand leeft. De enthousiaste Thérèse Bertrand neemt je graag mee naar het hart van hun familiedomein Cognac Bertrand waar men al sinds 1731 Pineau des Charentes produceert.

Domaine du Chêne

Jean-Marie Bailiff neemt jullie mee naar Domaine du Chêne. Hier wordt de heerlijke Pineau des Charentes Domaine du Chêne gemaakt. Ontdek hier enkele geheimen van het produceren van Pineau des Charentes.

Château de Beaulon

Christian Thomas houdt met volle passie van zijn beroep en Pineau des Charentes. Ontdek hier meer over de geschiedenis en de uitzonderlijke kwaliteit van Pineau des Charentes Château de Beaulon!

Domaines Francis Abécassis

Nicolas laat jullie de wijngaard van Les domaines Francis Abécassis zien, waar ze de Pineau ABK6 maken. In onderstaande video legt Nicolas uit waarom hij gepassioneerd is voor Pineau des Charentes ABK6.

André Petit & Fils

In Berneuil, een klein dorpje in Barbezieux, ten zuiden van La Charente bevindt zich de wijnbouwer André Petit & Fils. In dit familiebedrijf gaan ze volop voor het natuurlijke om uitstekende Pineau des Charentes te produceren.

Vallein Tercinier

In het pittoreske Chermignac bevindt zich het bedrijf Vallein Tercinier. Hier maken ze met trots heerlijke Pineau en Cognac. Ontmoet hier de sterke vrouw en toekomstige opvolger achter Vallein Tercinier.

Chainier

Clément Gay presenteert ons Domaine Chainier. Ontdek dit interview met de kleinzoon van de oprichter die zijn passie voor Pineau des Charentes onthult.

Braastad

Braastad, dat klinkt niet echt Frans. Hoe onderscheidt Braastad zich van de andere soorten Pineau des Charentes? Ontdek het hier.