Heerlijke cocktail recepten &

interessante interviews met de cocktail artiesten


De Pineau Swizzle by “Served by Soberon”

De Pineau Swizzle. Even lekker als mysterieus. Ontdek hier hoe je de Pineau Swizzle klaarmaakt. Eén ding is alvast zeker: deze cocktail is overheerlijk.

Interview met “Served by Soberon”

Teacher by day, cocktail enthusiast by night. Matthias Soberon is een bodemloos vat vol inspiratie. Ontdek hier zijn Pineautastisch interview!

It looks like the South by “Greenlab”

Makkelijk, fris en superlekker. Green Lab presenteert de “It looks like the south”. Ee heerlijke cocktail waar je het hele jaar door van geniet. Ontdek hier hoe je deze cocktail maakt.

Interview met “Greenlab”

Een interview met de charmante eigenaressen van Green Lab. Kom hier meer te weten over de smaakprofielen van deze dames en de interessante combinaties die zij creëren met Pineau des Charentes.

The Gimlet by “Botanical by Alfonse”

Ontdek hoe je “The Gimlet” van Valentin van Botanical by Alfonse maakt. Een verrukkelijke cocktail op basis van Chai thee, abrikozenbrandewijn en Pineau des Charentes van la Maison Deau. Cheers!

Interview met “Botanical by Alfonse”

Botanical by Alfonse, is “The place to be” in het centrum Namen. Sinds kort kan je er de nieuwste creatie van de 2 eigenaars proeven, “The Gimlet”. Een cocktail op basis van Pineau des Charentes. Waar wacht je nog op?

De Pousse-Pineau by “Bar Ran”

Een makkelijke cocktail met complexe smaken. Dat is de Pousse-Pineau van Bar Ran. Genieten maar van deze parel. Ontdek hier hoe je de Pousse-Pineau klaarmaakt.

Interview met “Bar Ran”

Ran van Ongevalle is een ware cocktail artiest. Wat zijn de favoriete smaken van Ran en hoe maakt hij een overheerlijke cocktail? Ontdek het hier!

The Rebel n°17 by “The BBQ Bastard”

Een smoky touch toevoegen aan jouw Pineau cocktail? Dat legt onze BBQ Bastard Simon perfect uit in deze overheerlijke variant van de N°17 cocktail.

Interview met “The BBQ Bastard”

Een sterk karakter met een sterke smaak. Dat is de persoonlijkheid van onze BBQ Bastard. Ontdek hier zijn Pineautastisch interview.