So pure. So mix.

Proef de classic
Pineau des Charentes


Reeds vier eeuwen lang voegen producenten van Pineau des Charentes druivensap toe aan cognac volgens de regels van de kunst, waardoor ze een likeur krijgen die tegelijk fruitig en elegant is. Wit, rood of rosé, oud of zeer oud, koel geserveerd en puur, zorgt Pineau voor een subtiele mix van zoete druiven en het aromatisch krachtige van cognac. Een zeer klassiek aperitief. So classic. So in.

Serveertip

Ontdek de trendy
Pineau des Charentes


Heel klassiek en dus heel erg in de mode, Pineau des Charentes past zich aan elke generatie aan. Vandaag is Pineau een hit in de betere cocktailbars, geserveerd met ijs en enkele natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. Pineau des Charentes in wit, rood of rosé, een takje dragon, wat citroensap, thee en suikersiroop: een must in elke trendy bar. So classic. So in.

Recepten

Cocktails.

Een tijdje geleden schreef Pineau des Charentes een Bartender Contest uit. Het resultaat? Zes originele cocktails gecreëerd door de crème de la crème van de Belgische bartenders. Elke cocktail zet Pineau des Charentes op een andere manier in ‘the spotlight’, geflankeerd door maximaal drie andere ingrediënten zodat jij ze zelf kunt maken in één, twee, drie, santé!

MEER