Krokante kip in de oven

Ingrediënten

I 8 kippendrumsticks
I 25 g parmezaanse kaas
I 1 cup broodkruim (wit brood)
I 1 el uienpoeder
I 1 tl paprikapoeder
I 1/2 tl gemberpoeder
I 1 tl vleeskruiden
I Peper & zout
I 2 el mosterd
I 30 g boter

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng in een kom de broodkruimels, parmezaanse kaas, het uienpoeder, paprikapoeder, gemberpoeder en de vleeskruiden door elkaar.
Smelt de boter in een pan, haal van het vuur en voeg de mosterd toe. Meng goed.
Bestrijk met een kwast het mosterdmengsel over de en rol ze door het kruidige broodkruim. Bekleed een ovenplaat met bakpapier en leg er de drumsticks op. Bak gedurende ongeveer 60 minuten.
Serveer met een frisse saus (zoals tzatziki) en degusteer met een witte Pineau des Charentes.