Le verger d’or


I 5 cl witte Pineau des Charentes
I Geplette appel
I 1 cl karamelsiroop
I 3 cl appelsap
I 1 cl cognac

BEKIJKEN

Le jardin de Lozay


I 4/10 Pineau des Charentes rosé of rood
I 
2/10 cognac
I 4/10 rood druivensap

BEKIJKEN
Lady Bee

Lady Bee


I 60 ml witte Pineau des Charentes
I 30 ml droge witte wijn
I 15 ml citroensap
I 1 koffielepel vloeibare honing
I 20 ml bruiswater
I 1 takje tijm
I Schijfje citroen

BEKIJKEN

Été indien


I 5 cl Pineau des Charentes Rood
I 2 cl Kirsch
I 4 cl veenbessensap
I 3 cl sap van frambozen
I 1 cl siroop van mirabellen
I 0,5 cl hazelnotensiroop

BEKIJKEN

Pineau Colada


I 4 cl witte Pineau des Charentes
I 3 cl ananassap
I 2 cl kokosmelk
I 1 cl limoensap
I Een klein scheutje aardbeiensiroop

BEKIJKEN

Teahupo’o


I 6 cl de Pineau des Charentes blanc
I 2cl de Rhum polynésien (Manao) ou australien (Bundaberg)
I 1,5cl de jus de citron vert
I 1 Fruit de la passion
I 1 quartier de mangue

BEKIJKEN

Petit Pays


I 6 cl rode of rosé Pineau des Charentes
I 1 cl rum
I 2 schijfjes roze pompelmoes
I 1 tl poedersuiker
I 6 cl rooibos-hibiscus infusie

BEKIJKEN

Pineaujito


I 6 cl Pineau des Charentes wit
I 8 blaadjes verse munt
I 1 limoen, in 6 partjes gesneden
I 1 druppel Angostura bitter
I 1 scheutje rietsuikersiroop (optioneel)
I Bruiswater

BEKIJKEN

Pineaucillin


I 4,5 cl Pineau des Charentes wit
I 1,5 cl oude Rum (Jamaicaans)
I 2 cl citroensap
I 2 cl appelshrub
I 2 schijfjes gember

BEKIJKEN

Rosey Fizz


I 40 ml rode Pineau de Charentes
I 2 koffielepels roze peper
I 15 ml agavesiroop
I 15 ml citroensap
I 15 ml Noilly Prat Dry

BEKIJKEN

Amour Rouge


I 1 deel vodka
I 1 deel Pineau des Charentes
I 1/2 deel crème van zwarte bessen (cassis)
I 2 tl citroensap
I een scheutje Angostura Bitters

BEKIJKEN

Le Vieux Continent


I 5 cl Vieux Pineau des Charentes wit
I 1.5 cl Cognac
I 1.5 cl Grand Marnier Cordon rouge
I 1.5 cl citroensap
I Zeste mandarine of sinaasappel
I Takje verse dille

BEKIJKEN

Negroni Charentais


I  4cl Pineau des Charentes wit of rood
I 2cl Aperol of Campari
I 4cl gin
I Zeste van sinaasappel

BEKIJKEN

Pin’autre Chose


I  50 ml Pineau des Charentes rood
I  20 ml sweet & sour mix
I  10 ml rode bietensap
I  6 druppels balsamicoazijn
I  AFWERKING: een geroosterde kaneelstok en sinaasappelzeste

BEKIJKEN

Jam de Charentes


I  60 ml Pineau des Charentes wit
I  30 ml citroensap
I  2 kl rabarberconfituur
I  1 eiwit
I  AFWERKING: citroenzeste

BEKIJKEN

Between the Grapevines


I  40 ml Pineau des Charentes wit
I  30 ml sinaasappelsap
I  20 ml eiwit
I  10 ml suikersiroop
I  AFWERKING:  een geroosterd schijfje sinaasappel en goji bessen

BEKIJKEN

Pino Limo


I  40 ml Pineau des Charentes wit
I  30 ml Florida Cordial (pompelmoes & sinaasappel)
I  10 ml limoensap
I  30 ml tonic
I  AFWERKING: sinaasappel- of pompelmoeszeste

BEKIJKEN

Teaneau des Charentes


I  50 ml Pineau des Charentes wit
I  25 ml citroensap
I  20 ml suikersiroop
I  40 ml theemengeling op basis van 10 gr Jasmijn + 4 gr Lapsang per 1 liter
I AFWERKING: een schijfje citroen en 1 takje verse dragon

BEKIJKEN

Pino Latino


I  75 ml Pineau des Charentes rood
I  10 ml passievrucht
I  10 ml limoensap
I  1 eiwit
I  AFWERKING: angostura & chuncho bitter

BEKIJKEN